Sorteaza dupa

Activeaza filtre:

  Urmareste comanda Urgent Cargus

  Camere sport pentru biciclete

  Exista 45 produse.

              

             Camere sport pentru biciclete rezistente la intemperii si socuri. Pentru captarea celor mai indraznete momente, situatiilor extreme, pline de adrenalina la o rezolutie ridicata, foloseste aceste camere sport pentru biciclete. Se monteaza usor iar pe langa imagini video pot realiza si fotografii profesionale. Gama larga de camere sport pentru biciclete pot fi folosite pentru captarea celor mai frumoase imagini din drumetii, din cascadoriile realizate cu bicicleta sau din multe alte activitati.

              Principalele caracteristici ale camerelor sport pentru biciclete sunt cele de a rezista cat mai bine pe parcursul folosirii in mod intensiv, cat si de a fi perfect compatibile cu celelalte gadgeturi si retele. Pentru asta, camera video full HD are o rezolutie de 1920 x 1080p si 1280 x 720p, unghiul destul de generos (170 grade) si tehnologia balansului de alb. Alstfel, calitatea imaginilor este net superioara; in ceea ce priveste relatia cu alte gadgeturi, se poate conecta la smartphone sau poate fi controlata fie prin intermediul unei aplicatii, fie prin telecomanda ceas – incorporata cu Wi-Fi, camera nu va avea probleme in aceasta situatie.

              In functie de intrebuintarea pe care o aveti in minte, puteti alege si modele cu busola incorporate, lanterna, reportofon, mp3 player si bineinteles suport pentru bicicleta. Destinate pentru folosinta indelungata si cu baterie dedicata, scopul acestor camere este unul clar determinat, si anume sa tina pasul cu dumneavoastra.

              Testate pentru a rezista intemperiilor, aceste camere se descurca foarte bine in orice conditii, oricat de dificile ar parea, imaginea si rezolutia fiind de o calitate net superioara.

              Daca practicati sport si doriti sa va achizitionati o camera cu astfel de dotari, va asteapta modele special particularizate, cu rezistenta la apa (pana la o adancime de 60 de metri), dar si la alti factori externi ce pot deteriora (cutremur, praf etc); de asemenea, diferite moduri incorporate in functie de modelul ales (cum ar fi butonul cu semnal special creat pentru ajutor).

              Echipamentul profesionist care vi se pune la indemana odata cu achizitionarea acestei camere va reprezenta partenerul dumneavoastra ideal cu fiecare iesire in aer liber!

             

  top