Sorteaza dupa

Activeaza filtre:

  Produse noi

  Urmareste comanda Urgent Cargus

  Camere spion Wifi

  Exista 66 produse.

             Camere spion Wifi ascunse in diverse obiecte si aparate. Cu ajutorul camerelor spion Wifi puteti supraveghea si monitoriza un anumit spatiu in real time de pe telefonul mobil, tableta sau calculatorul personal. Aceste camere spion Wifi ofera un avantaj enorm in modalitatea si timpul in care puteti vedea imaginile dorite, folosind reteaua Wifi puteti sa vizualizati instantaneu ce se filmeaza.

              Principalul atu al acestor camere este WiFi-ul incorporat, care asigura compatibilitatea cu celelalte gadgeturi si, implicit, si un control mai bun. Deghizate intr-o multime de obiecte, aceste camere nu vor da de banuit nicicum – cu toti stiind ca acesta este ultimul lucru pe care ni-l dorim de la ele. Suport de servetele, bec, DVD player, masina teleghidata, baby monitor – indiferent de ce veti alege, noi va oferim o gama larga si va incurajam sa alegeti cea mai buna calitate de pe piata. Fie ca doriti sa va tineti sub supraveghere copiii acasa in lipsa dumneavoastra sau cand sunt in grija bonei, fie ca doriti sa aflati anumite aspecte legate de serviciu, camerele nu numai ca se vor ocupa de partea cu spionatul, dar datorita faptului ca beneficiaza de WiFi, veti fi capabil de multe alte lucruri in ceea ce priveste controlul lor. Puteti realiza acest lucru fie cu tableta, fie cu smartphone-ul, vizualizand in timp real pe monitor.

              Avand autonomia bateriilor destul de mare, timp de inregistrare indelungat si o rezolutie maxima, aceste dispozitive inteligente se vor dovedi a fi exact ceea ce cautaserati poate vreme de mult timp.        

              Daca va simtiti comod cu mai multe dispozitive la discretie si, implicit, si cu mai multe camere spion pe care sa le controlati rapid si eficient cu un singur gadget, atunci achizitionati camerele apartinand acestei categorii – calitatea net superioara isi va spune cuvantul cu fiecare zi in care va fi folosita, camera pastrandu-se excelent si rezistand si celor mai solicitante folosiri!

  top