Sorteaza dupa

Activeaza filtre:

  Urmareste comanda Urgent Cargus

  Camere spion HD

  Exista 32 produse.

              Inca sunteti in cautarea unei camere spion HD (hgh definition), capabile sa ofere inregistrari video sau audio-video de calitate? Se pare ca ati ajuns in cel mai bun loc din care puteti achizitiona astfel de produse, iUni oferind o gama competitiva de produse spy. Camerele noastre spion sunt "ascunse" in obiecte cat se poate de comune, ce nu vor fi identificate ca fiind camere spion - ceasuri, brelocuri, pixuri, chei auto, etc.

              Dupa cum sugereaza si numele, scopul acestor camere inteligente este de se camufla in cat mai multe obiecte diverse si de a surprinde faptasii in actiune cat mai clar, avand cea mai buna calitate a imaginii si facand cele mai clare inregistrari.

              Putand lua multe forme, acestea se descurca foarte bine cand vine vorba de deghizari; pot fi ascunse in ceasuri, cuiere, baterii externe, ochelari, chei auto si asa mai departe. Rezolutia maxima de 1920 x 1080 pixeli la 30fps, unghiul generos de filmare de 90 de grade si functiile incorporate contribuie toate la atingerea si mentinerea celei mai bune calitati de pe piata.

              Aceste camere inteligente pot filma mult timp, autonomia fiind destul de mare, iar modul de detectie de miscare o va face sa dureze si mai mult. Cu o astfel de rezistenta, isi vor face treaba numaidecat, in timp mentinandu-se din toate punctele de vedere. Veti observa tot in timp ca achizitia isi va merita toti banii.

              Fie ca doriti sa va tineti copiii sub supraveghere, fie doar ca intentionati sa folositi camerele ca un adevarat spion si sa urmariti in amanunt persoanele in cauza, aceste camere va vor asigura intocmai ceea ce aveti nevoie. Atunci cand doriti sa spionati este foarte important sa nu fiti prins sau sa nu dati de banuit in vreun fel, echipamentul de care veti dispune odata cu cumpararea acestor camere dovedindu-se cel mai discret si mai profesionist de pe piata. Achizitionati camerele spion HD si beneficiati de cele mai fiabile servicii!

  top