Sorteaza dupa

Activeaza filtre:

  Produse noi

  Urmareste comanda Urgent Cargus

  Camere spion Full HD

  Exista 81 produse.

             iUni va ofera cea mai mare varietate de camere spion FULL HD (1080p) ce realizeaza filmari de calitate. Aceste camere de inregistrare full HD sunt disponibile in dispozitive ca: ceasuri de birou, ceasuri de mana, incarcatoare USB, ochelari si multe alte tipuri de obiecte ce nu ridica suspiciuni.

              Pentru a studia mai in detaliu produsele noastre spion va asteptam in showroom-ul nostru.

              In privinta acestei categorii, numele spune tot: facute pentru a surprinde imaginile cele mai clare si a face inregistrari de o calitate exceptionala, aceste camere au un mare succes in randul gadgeturilor folosite pentru spionaj. Venind in forme diverse (ceas de perete, ceas de mana, breloc, ochelari, camera, bec), aceste camere sunt cele mai potrivite cand vine vorba de a se ascunde. Intrucat principalul scop al unei camere spion este sa nu fie descoperita, nu doar camuflarea, dar si funcitonarea nu dau de banuit cand vine vorba de dispozitivele profesioniste de genul.

              Din aceasta categorie, multe gadgeturi au si anumite caracteristici : unele sunt si rezistente la apa, altele presupun si nightvision invisibil (primele camere de acest fel pe piata), sau WiFi – in functie de nevoile dumneavoastra, rezervati-va timp in special pentru asta si alegeti exact ceea ce vi se potriveste situatiei. Pe langa calitatea exceptionala a inregistrarilor si fotografiilor, aceste camere vin cu functii inteligente de tot felul – va oferim cea mai variata gama din care sa alegeti.

              Fie ca doriti sa spionati partenerul, alte persoane care va ameninta integritatea in cel mai mic fel, fie pur si simplu sa supravegheati copiii in lipsa dumneavoastra sau cand se afla in grija bonei etc, aceste camere isi vor face datoria fara nicio ezitare, dumneavoastra bucurandu-va de cele mai bune si fiabile servicii de pe piata, amprenta calitatii vazandu-se inca de la prima utilizare. Nu ezitati si achizitionati aceste camere inteligente: scapati de gandurile indoielnice cu privire la cei din jur!

  top