Camere de supraveghere

Sorteaza dupa

Activeaza filtre:

  Urmareste comanda Urgent Cargus

  Camere de supraveghere

  Exista 32 produse.

              Camere de supraveghere pentru monitorizare si supraveghere. Abilitatea atat de a inregistra ce se petrece intr-un anumit spatiu, cat si vizualizarea in real time a acelor imagini a devenit o necesitate pentru orice sistem de supraveghere. La iUni.ro ai camere de supraveghere de calitate la preturi accesibile. Mai mult, acestea sunt de diferite tipuri, cu diferite specificatii si caracteristici, in functie de nevoile tale. Aceste camere de supraveghere sunt perfecte pentru orice situatie care necesita monitorizare.

              Camerele de supraveghere sunt destinate captarii unor imagini cat mai clare, atat pe timp de zi cat si pe timp de noapte. Dotate cu led-uri infrarosu si avand distanta de iluminare mare, aceste camere vor reusi sa surprinda in detaliu in intuneric. In functie de locurile unde sunt alese sa fie pozitionate si de necesitati, camerele vin cu capacitate de rotire mare, microfon incorporat, comanda la distanta prin internet, avertizare tot de la distanta prin e-mail, HTTP, FTP. Cu microfonul incorporat, veti putea lua legatura cu persoana de la celalalt capat; camera reusind sa inlocuiasca un sistem mai complicat si sofisticat de supraveghere, va fi mult mai usor de folosit si mai eficienta. Wireless, prin legatura la internet veti stii mereu ce se intampla de la distanta, controlul aflandu-se mereu inevitabil in mainile dumneavoastra.

              Pentru locurile unde doriti sa instalati in mod special un kit de mai multe camere tot aici veti gasi solutia cea mai buna. Datorita acestui lucru, va puteti folosi si de pozitionare sa suprindeti cat mai mult, senzorii de miscare si led-urile asigurandu-va ca veti prinde absolut orice miscare pe timp de noapte. Tot prin transmisie pe internet veti fi pus la curent cu ce se intampla, tot timpul.

              Intreg echipamentul va va ajuta sa asigurati cea mai buna protectie caminului dumneavoastra si de o experienta cat mai placuta, iar calitatea imaginilor surprinse va fi una deosebit de buna, in mare parte datorita libertatii de miscare date de rotire si de senzorii ce detecteaza miscarile ce intervin la timp. 

  top