Camere auto

Filtreaza dupa

Activeaza filtre:
  Producator v
  Inregistrare video: v
  Timp de inregistrare: v
  Tip camera: v
  Capacitate de stocare (GB): v

  Produse noi

  • Microfon iUni N9 Plus GPS, GSM, activare vocala si ascultare in timp real
  Microfon iUni N9 Plus GPS, GSM, activare vocala si ascultare in timp real
  Microfonul mini N9 Plus cu GPS este cel mai nou aparat de supraveghere...
  Citește mai mult

  » Toate produsele noi

  Camere auto

  Exista 57 produse.

  Camere auto, martorul tau in trafic. Poti inregistra traseul parcurs folosind o camera video auto full HD, inregistrare ce poate fi de folos in cazul unui eveniment in trafic. Trebuie sa urmaresti sa achizionezi o camera auto cu un unghi mare de cuprindere, senzor de iluminare decent pentru noapte, rezolutie HD sau full HD. O parte din soferi si au montat camere auto pe automobil si cu ajutorul filmarilor facute cu o camera video auto si-au sustinut cauza. Avem si camere video auto portabile pentru ca soferii sa le poata folosi si in alte scopuri, fiind disponibile peste 80 modele pe stoc.

  Camera auto ideala cu functii de care aveti nevoie 

  Aceasta categorie de camere cuprinde mai multe subcategorii, fiecare cu specificatiile si caracteristicile ei, se axeaza in principal pe aspectele legate de conditiile pastrarii unui aparat la bordul masinii. Astfel, veti gasi mai multe functii incorporate. Camera se va dovedi de mare ajutor, in functie de nevoile dumneavoastra putand alege una fie dotata cu GPS precizand daca viteza este depasita, senzor G tridimensional incorporat, fie una cu grad de libertate mai mare in ceea ce priveste imortalizarea imaginilor, unghiul de filmare fiind mai mare in acest caz.

  Claritate imagini cu camera auto full HD

  Claritatea imaginilor nu se lasa nici ea mai prejos, rezolutia full HD de 1920x1080 iar tehnologia WDR care ofera camerelor capacitatea de a inregistra imaginile pe timp de noapte cat mai clar cu putinta, acestea reprezentand atuuri principale pentru a fi numaidecat alese.

  Modele pentru nevoile tale - camera video auto dubla, marsarier, cu GPS, cu oglinda, DoD, de bord

  Pentru cei axati pe supraveghere, puteti opta pentru un sistem de supraveghere auto, montajul fiind oferit clientului in caz de nevoie. Aceleasi aspecte ce confirma calitatea se pastreaza si aici: GPS incorporat, rezolutie exceptionala. Alimentarea se face direct de la bateria masinii fara ca aceasta sa fie suprasolicitata peste noapte. Acest tip de supraveghere se va potrivi perfect camioanelor si taxiurilor.

  Rezolutie mare la camera supraveghere auto

  Pentru cei ce doresc o supraveghere la fel de buna, dar o singura camera pot opta pentru oglinda retrovizoare cu camera auto, unghiul de rotatie destul de mare oferind o mare libertate de miscare. Senzorul de miscare, rezolutia maxima de 1920x1080P, full HD, nightvision, stabilizatorul de imagine si detectorul de chip, toate aceste caracteristici va vor asigura in privinta performantelor incontestabile ale acestui tip de camere, filmarile fiind de cea mai buna calitate.

  Camera supraveghere auto usor de folosit 

  Produsul pe care il cauti se afla la numai cateva click-uri distanta la iUni, asa ca sunt de ajuns chiar si mai putin de 5 minute pentru luarea unei decizii. De asemenea, pentru ca aceste dispozitive au o interfata foarte intuitiva, acestea vor putea fi folosite cu usurinta chiar si de catre persoane care nu sunt atat de priceputi la tehnologie. In astfel de cazuri se pot alege modele care dispun de mai putine functii, doar de cele de baza pentru ca din numai cateva atingeri de buton sa fie accesate toate.

  Gama variata de camere auto

  iUni pune la dispozitie o gama foarte variata de modele, ceea ce presupune ca va fi imposibil sa nu se descopere cea mai buna optiune. Pe aceasta cale orice sofer va fi protejat in fata pericolelor comune din orice oras, iar in cazul unui incident in trafic dispozitivul va fi martorul de care poate avea nevoie.

  Pentru a ajunge mai repede la produsul necesar se pot folosi si toate criteriile puse la dispozitie, asa ca alege un display de dimensiunea care crezi ca este potrivita, rezolutia foto, cu cat mai mare, cu atat mai bine, unghiul de filmare cat mai larg si, bineinteles, pretul, in functie de bugetul alocat.

  iUni este cel mai bun prieten al oricarui sofer in astfel de conditii pentru ca produsele sale nu numai ca sunt utile, insa sunt si de o calitate superioara, asa ca nu te vor lasa niciodata la greu.

  top