Sorteaza dupa

Activeaza filtre:
  Producator v
  Rezolutie video: v

  Urmareste comanda Urgent Cargus

  Camere auto oglinda

  Exista 18 produse.

             Camere auto oglinda reprezinta o serie de camere ce pot imbunatatii substantial experienta din trafic. Aceste camere auto oglinda se monteaza langa oglinda din masina pentru a nu incomoda imaginile reflectate. Astfel, folosind camerele auto oglinda puteti vedea atat inregistrarile a ce s-a petrecut in trafic cat si partea spate a autovehiculului. Gama larga de camere auto oglinda disponibile la iUni va ofera posibilitatea de a alege produsul pentru dumneavoastra in functie de caracteristicile si specificatiile tehnice ale acestora.

              Deoarece atunci cand se intampla un accident dovezile sunt esentiale, cel mai bun lucru pe care il puteti face pentru masina dumneavoastra este sa va asigurati ca are la bord o astfel de camera performanta care sa va scoata din situatii neplacute de genul. Sau poate doriti o supraveghere de cea mai buna calitate a autovehiculului – ambele situatii solicita o camera in genul acesteia.

              Intrucat inregistrarea pe timp de noapte este esentiala in acest caz, nightvision-ul asigurat si de cei 4 senzori infrarosu salveaza situatia; stabilizatorul de imagine, detectorul de chip, rezolutia maxima de 1920x1080P, full hd, unghiul de filmare sunt doar cateva dintre motivele pentru care trebuie sa alegeti aceasta camera daca doriti cea mai buna calitate de pe piata.

              Cateva dintre functiile incorporate acestor camere sunt: cea de playback, SOS, senzorul G, senzorul de miscare – va punem la dispozitie o gama variata din care sa alegeti exact ceea ce doriti.

              Modul simplu de utilizare si atasare va vor face sa indragiti acest tip de camere, iar daca nu sunteti pe deplin convins, atunci usurinta cu care veti folosi functiile camerei la randamentul cel mai  inalt va va cuceri pe loc – aceste camere sunt facute pentru a fi solicitate la nivelul cel mai extrem.

              Fie ca alegeti una simpla, fie ca alegeti una dubla incorporata cu doua camere pentru o asigurare deplina, acest tip de camere vor oferi cea mai frumoasa experienta in timpul condusului de care ati avut parte vreodata si bineinteles, siguranta pe care ati cautat-o pentru autovehiculul dumneavoastra!

  top