Sorteaza dupa

Activeaza filtre:
  Producator v

  Urmareste comanda Urgent Cargus

  Camere auto iUni

  Exista 53 produse.

              Sub marca iUni am reusit sa devenim cel mai mare producator de camere video auto din Romania. Produsele oferite sub aceasta marca vin intr-o varietate capabila sa acopere toata gama de produse specifice inregistrarilor auto (camere video HD, full HD, camere video duble, camere oglinda, etc.) si in acelasi timp sa ofere calitate si durabilitate. Toate acestea la preturi imbatabile, oferind o garantie generoasa, suport evident, manuale in limba romana! 

              Produsele marca iUni pot fi vizualizate in showroom-ul nostru. Pentru orice fel de intrebari sau nelamuriri va stam la dispozitie prin intermediul mailului, telefonului, sau in timpul programului de lucru prin live chat.

              Aspectul reprezentativ acestei categorii este acela legat de diversitatea lor. Fie ca veti alege un model cu oglinda heliomata, preferand ambele functii (si de GPS, dar si de camera audio-video active), fie ca veti alege un model cu camera simpla sau camera dubla, din punct de vedere al raportului calitate pret, veti iesi mereu in avantaj.

              Cu un unghi de filmare de pana la 170 de grade, rezolutie maxima de 1920x1080 pixeli si functii care sa sara in ajutorul claritatii imaginilor, nici nu exista macar posibilitatea sa nu fiti multumiti de aceste camere auto. In cazul in care functionarea indelungata pune in pericol capacitatea aparatului, functia cu senzor de miscare intra in actiune, lasand camera sa functioneze doar in situatia in care se sesizeaza ceva in jurul ei. In privinta folosirii pe timp de noapte, nici aici nu vor aparea probleme, camera beneficiind de nightvision si senzor G.

              Particularitatile vin in functie de modelul ales (pentru cel cu camera rotativa, unghiul este mare, de 200 de grade, sau functia de web si zoom digital la alte cateva modele).

              Special concepute pentru cei care isi rezerva timp in mod deosebit verificarii si studierii fiecarui model, aceste camere auto iUni li se potrivesc de minune. Oferiti-va acest lux autovehiculului dumneavoastra – nu doar cel de avea o camera la bord pentru surprinderea vreunui accident, dar si pentru cel de a beneficia de o supraveghere ca la carte, sigura si de cea mai inalta calitate. Camerele auto sunt de viitor in mod sigur!

  top