Sorteaza dupa

Activeaza filtre:
  Producator v

  Urmareste comanda Urgent Cargus

  Camere auto ieftine

  Exista 19 produse.

             Camere auto ieftine pentru tine. Vezi aici o gama larga de diferite tipuri de camere auto ieftine, la un pret accesibil poti sa achizitionezi ce camera doresti. Camerele auto sunt foarte utile pentru monitorizarea a tot ce se intampla in trafic iar la un pret redus gasesti aici, la Iuni.ro, camere auto ieftine dar si de calitate. iUni iti ofera camere auto ieftine si alte produse de calitate in domeniul monitorizarii si supraveghererii video si nu numai.

              Asa cum sugereaza si numele, aceasta categorie cuprinde camerele din toate celelalte categorii care nu depasesc 400 de lei. Modelele sunt diverse, doar cateva fiind: iUni, Prestigio RoadRunner si full HD.

              Camerele Prestigio RoadRunner sunt camere full HD, cu un unghi de vizualizare generos de 120 de grade, imaginile fiind de cea mai buna calitate, nedistorsionate in vreun fel, conditiile de luminozitate scazuta neinsemnand vreun pericol pentru acest tip de camera performanta. Avand rezolutie maxima, aceste camere se descurca foarte bine atat pe timp de zi, cat si de noapte.

              Camerele iUni se bucura si ele de aceeasi calitate net superioara celorlalte produse de pe piata, dar de asemenea si de un ecran LCD splendid. Axandu-se mai mult pe supraveghere, functiile incorporate sunt diverse, insa toate cu rolul lor bine prestabilit: cea de senzor G, de miscare pentru momentele cand se sesizeaza aceasta, cea de foto si previwe, tehnologia WDR (pentru filmari reusite noaptea) si infrarosu pntru nightvision. Cu toate aceste aspecte in considerare, este imposibil sa nu gasiti camera potrivita nevoilor dumneavoastra. Fie ca doriti o camera strict pentru supraveghere (unde calitatea inregistrarilor sa fie una fara repros), fie una special pentru GPS (insotita bineinteles de functiile specifice de inregistrare a traseului si punere la dispozitie a informatiilor esentiale legate de traseul dumneavoastra), va punem in vedere o gama foarte variata de unde puteti alege.

              Daca va simtiti putin mai strans cu bugetul, aceste tipuri de camere sunt cele mai potrivite pentru dumneavoastra. Comandati cu incredere si bucurati-va de calitatea exceptionala a acestora!

  top