Filtreaza dupa

Activeaza filtre:
  Producator v
  Inregistrare video: v
  Timp de inregistrare: v
  Tip camera: v
  Mediu stocare: v
  Capacitate de stocare (GB): v

  Camere auto HD

  Exista 14 produse.

  Cautati o solutie pentru monitorizarea flotei auto a firmei? iUni va ofera solutii profesionale de supraveghere a autoturismelor din flota indiferent de tipul acestora, de dimensiune sau de lungimea curselor. Echipamentele noastre de monitorizare auto au mai multe camere, dispun de GPS integrat, sunt realizate cu componente de calitate si in acelasi timp vin cu termeni de garantie generosi.

  Daca aveti orice fel de intrebari sau nelamuriri referitoare la produsele din aceasta categorie va stam la dispozitie. 

  Sistemele de supraveghere de acest gen sunt perfecte pentru a mentine o  monitorizare ca la carte a autovehiculului tau. Fie ca aveti nevoie de o supraveghere completa pentru camion, taxi sau alt mijloc de transport, indiferent de marimi, veti solicita in mod evident cele mai bune servicii, iar acest sistem auto vi le poate oferi pe deplin.

  Rezolutie foarte buna la Camera Auto HD

  Rezolutia foarte buna (D1 (25fps) + 3CIF(25fps), Half D1, CIF) imbinata cu multitudinea de functii fac ca acest tip de sistem de supraveghere sa fie alegerea cea mai comoda dintre toate. Cateva sunt blocarea de siguranta va preveni furtul cardului SD si a HDD-ului, protectie a continutului video, iar impreuna cu cea de GPS incorporata veti fi echipat cu tot ceea ce este necesar.

  Unul dintre avantajele acestor camere este ca pot fi montate atat la interior, cat si la exterior, putand rezista cu succes si celor mai nefavorabile conditii meteo. Astfel, veti acoperi cat mai mult din campul vizual, reusind sa acoperiti fiecare unghi care in alte conditii era un unghi mort.

  Alt avantaj este functia 3G si monitorul de 10 inch, putand vedea in timp real inregistrarile video sincronizate ale celor 4 camere.

  Alegeti aceste sisteme de supraveghere si oferiti-va siguranta in ceea ce priveste autovehiculul, fie pe timp de zi, fie pe timp de noapte, la orice ora. Va puteti increde linistit in aceste sisteme inteligente de supraveghere auto, calitatea lor fiind net superioara celor de pe piata la momentul actual, fapt ce se va vedea impreuna cu fiecare utilizare, fie ea indelungata sau foarte solicitanta.

  Unul dintre marile avantaje este reprezentat de faptul ca aceste produse sunt foarte usor de folosit, motiv pentru care nu este necesara vreo experienta speciala din partea utilizatorilor. Dispozitivele sunt intuitive si, in plus, oricand poate fi trecut in revista manualul de utilizare pentru a afla mai multe despre toate functiile si despre rolul avut de fiecare dintre acestea.

  Preturi Accesibile pentru Camera Supraveghere Auto HD 

  Totodata, iUni propune preturi accesibile pentru toate buzunarele, motiv pentru care niciodata nu a fost nevoie de un buget atat de mic pentru achizitionarea tuturor produselor necesare pentru monitorizarea flotei. Sunt disponibile si multe oferte si promotii ce merita descoperite si, intotdeauna, raportul calitate – pret va fi unul ideal aici.

  In acelasi timp, este foarte comod sa fie trecute in revista toate variantele disponibile la iUni, iar in acest sens sunt suficiente chiar si numai cateva minute. Te informezi cu privire la fiecare model in parte, vezi care sunt functiile de care ai nevoie si pe aceasta cale, cu siguranta, vei lua cea mai inspirata decizie.

  Niciodata nu a fost atat de simplu sa gasesti produsele necesare pentru monitorizare flota si iUni iti aduce tot ce ai nevoie la numai cateva click-uri distanta. Produse de calitate, menite sa iti usureze activitatea, dar si sa aduca un plus de siguranta, toate sunt grozave si nu trebuie sa te pricepi pentru a putea lua cea mai inspirata decizie.

  top