Sorteaza dupa

Activeaza filtre:
  Producator v

  Urmareste comanda Urgent Cargus

  Camere auto HD

  Exista 14 produse.

             Camere auto HD sunt o gama de produse ce pot capta imagini in high definition. Aceste camere auto HD ofera posibilitatea inregistrarii unor imagini clare, la o rezolutie inalta. Desi o parte din ele filmeaza la o rezolutie HD interpolata ele reusesc, indiferent de conditiile meteo, sa faca filme clare care va pot sustine cauza in situatia in care aveti un incident in trafic. Aceste camere auto Full HD sunt usor de montat si de folosit si la iUni vin in diverse forme si sub diverse tipuri, pentru orice nevoie.

              Precum spune si numele, aceste camere sunt destinate pentru a inregistra cu cea mai mare fidelitate si a rezista cat mai mult timp misiunilor solicitante ce pot surveni in trafic sau pe traseele lungi si obositoare.

              Functia playback, senzorii de miscare, senzorul G, functia foto, tehnologia WDR si unghiul de filmare ingaduitor sunt doar cateva aspecte de inceput. Aceste camere au in primul rand avantajul unei claritati foarte bune, functiile jucand un rol foarte important fiecare.

              Diverse sunt si modelele, gama noastra cuprinzand camere simple, duble si cu oglinzi. Pentru o acoperire cat mai mare din campul vizual, cele duble sunt recomandate, prima camera fiind pozitionata in partea din fata, iar cea de-a doua putand fi asezata oriunde, cele doua comunicand printr-un cablu destul de lung. De asemenea, inregistrarile facute vor fi de cea mai buna calitate atat pe timp de zi, cat si pe timp de noapte datorita tehnologiei WDR si a senzorilor de miscare. Cat despre camerele cu oglinda heliomata (care pot fi si simple si duble), datorita pozitionarii mult mai avantajoase, inregistreaza evenimentele din trafic in special mult mai bine si in detaliu.

              Indiferent de alegerile dumneavoastra, modelele noastre de camere auto HD va stau la dispozitie. Special pentru cei impatimiti de o redare cat mai reusita si fara repros a detaliilor ce tin de drum, acest tip de camere putem spune ca a fost conceput special pentru dumneavoastra! Nu ezitati in a va rezerva timp special pentru informare asupra modelelor, alegerea unuia si achizitionarea acestuia – rezultatele isi vor merita banii, iar amprenta calitatii se va observa mereu inca de la prima utilizare!

  top