Sorteaza dupa

Activeaza filtre:
  Producator v

  Urmareste comanda Urgent Cargus

  Camere auto Full HD

  Exista 61 produse.

             Camerele auto Full HD sunt o gama variata de camere auto ce inregistreaza in high definition. Aceste camere auto Full HD ofera posibilitatea inregistrarii unor imagini clare, la o rezolutie inalta, indiferent de conditii, caracteristicile lor le fac excelente pentru inregistrarea evenimentelor din trafic sau a celor din viata de zi cu zi. Aceste camere auto Full HD sunt usor de montat si de folosit si la iUni vin in diverse forme si sub diverse tipuri, pentru orice nevoie.

              Asa cum sugereaza si numele acestei categorii, camerele apartinand ei sunt destinate exclusiv captarii cat mai reusite a imaginilor si realizarea cat mai fidela a inregistrarilor atunci cand se afla in autoturismul dumneavoastra.

              Camera audio-video cu rezolutie de 1920x1080 full HD, cu un unghi de filmare pana la 148 de grade, senzor de miscare si nightvision indeplineste toate conditiile unei camere profesionale, iar daca aceste caracteristici nu au fost de ajuns, senzorul SONY incorporat este aici pentru a contribui la o calitate mai buna a imaginii. Tot la o imagine cat mai clara contribuie si materialul exceptional al lentilelor.

              In functie de nevoile dumneavoastra puteti opta pentru diferite functii incorporate: GPS, senzor G (pentru salvari automate in caz de accident), SOS (protejare impotriva vreunei stergeri automate neintentionate), functia de inregistrare in parcare, in timpul mersului, viteza de deplasare, alerta pentru depasirea acesteia etc.

              In cazul in care urmariti sa achizitionati o camera care sa includa si oglinda retrovizoare, modelele sunt diverse si in aceasta categorie – pe langa oglinda heliomata incorporata, inregistrarile facute de aceasta camera vor constitui dovezi necontestabile pentru situatiile neplacute create in trafic (intocmai datorita pozitionarii foarte bune).

              Asadar, fie ca doriti sa va supravegheati masina, fie ca vreti sa va asigurati daca ati patit vreun accident nefericit, aceste camere isi vor face cu siguranta datoria, calitatea exceptionala spunandu-si cuvantul imediat cum vor intra in folosinta. Camera auto DoD, camera auto iUni , cu oglinda – indiferent de alegerea dumneavoastra, aceste camere sunt de viitor si va vor multumi pe deplin!

  top