Filtreaza dupa

Activeaza filtre:
  Producator v
  Inregistrare video: v
  Timp de inregistrare: v
  Tip camera: v
  Capacitate de stocare (GB): v

  Produse noi

  • Microfon iUni N9 Plus GPS, GSM, activare vocala si ascultare in timp real
  Microfon iUni N9 Plus GPS, GSM, activare vocala si ascultare in timp real
  Microfonul mini N9 Plus cu GPS este cel mai nou aparat de supraveghere...
  Citește mai mult

  » Toate produsele noi

  Camere auto Full HD

  Exista 53 produse.

  Camerele auto Full HD sunt o gama variata de camere auto ce inregistreaza in high definition. Aceste camere auto Full HD ofera posibilitatea inregistrarii unor imagini clare, la o rezolutie inalta, indiferent de conditii, caracteristicile lor le fac excelente pentru inregistrarea evenimentelor din trafic sau a celor din viata de zi cu zi. Aceste camere auto Full HD sunt usor de montat si de folosit si la iUni vin in diverse forme si sub diverse tipuri, pentru orice nevoie.

  Asa cum sugereaza si numele acestei categorii, camerele apartinand ei sunt destinate exclusiv captarii cat mai reusite a imaginilor si realizarea cat mai fidela a inregistrarilor atunci cand se afla in autoturismul dumneavoastra.

  Rezolutie foarte buna la Camera Auto Full HD

  Camera audio-video cu rezolutie de 1920x1080 full HD, cu un unghi de filmare pana la 148 de grade, senzor de miscare si nightvision indeplineste toate conditiile unei camere profesionale, iar daca aceste caracteristici nu au fost de ajuns, senzorul SONY incorporat este aici pentru a contribui la o calitate mai buna a imaginii. Tot la o imagine cat mai clara contribuie si materialul exceptional al lentilelor.

  In functie de nevoile dumneavoastra puteti opta pentru diferite functii incorporate: GPS, senzor G (pentru salvari automate in caz de accident), SOS (protejare impotriva vreunei stergeri automate neintentionate), functia de inregistrare in parcare, in timpul mersului, viteza de deplasare, alerta pentru depasirea acesteia etc.

   In cazul in care urmariti sa achizitionati o camera care sa includa si oglinda retrovizoare, modelele sunt diverse si in aceasta categorie – pe langa oglinda heliomata incorporata, inregistrarile facute de aceasta camera vor constitui dovezi necontestabile pentru situatiile neplacute create in trafic (intocmai datorita pozitionarii foarte bune).

  Asadar, fie ca doriti sa va supravegheati masina, fie ca vreti sa va asigurati daca ati patit vreun accident nefericit, aceste camere isi vor face cu siguranta datoria, calitatea exceptionala spunandu-si cuvantul imediat cum vor intra in folosinta. Camera auto DoD, camera auto iUni, cu oglinda – indiferent de alegerea dumneavoastra, aceste camere sunt de viitor si va vor multumi pe deplin!

  Senzorul de miscare e foarte util, astfel ca daca acesta este incorporat intr-un astfel de dispozitiv e foarte bine intrucat orice sofer se va bucura de mai multa libertate si securitate. Acesta presupune ca atunci cand este sesizata o miscare sa porneasca automat inregistrarea, ocazie cu care autonomia este exploatata la maxim. Totusi, pentru ca aceasta sa fie nelimitata, iar descarcarea bateriei sa nu fie o problema, camera se poate conecta la bateria masiniii, ceea ce presupune ca orice sofer va scapa de o grija importanta.

  Gama Variata de Camere Supraveghere Auto Full HD

  iUni dispune de o gama foarte variata de camere auto full HD, ceea ce este un mare avantaj in conditiile care fiecare sofer poate avea nevoi diferite. Astfel, e bine de stiut ca toata lumea are siguranta ca gaseste ceea ce isi doreste, iar niciodata nu a fost atat de simplu sa treci in revista toate modelele posibile. Bineinteles, pe aceasta cale economisesti si timp pentru ca gasesti produsele aici, la numai cateva click-uri distanta.

  De asemenea, nici nu ai nevoie de bugete mari pentru a cumpara camere auto Full HD in conditiile in care iUni vine cu fel si fel de oferte si promotii de pe urma carora merita sa profite orice sofer. Astfel, toata lumea poate sa aleaga de aici dispozitivul care sa aduca mai multa siguranta in trafic.

  top