Sorteaza dupa

Activeaza filtre:
  Producator v

  Urmareste comanda Urgent Cargus

  Camere auto duble

  Exista 33 produse.

              Camerele auto duble reprezinta un mod foarte eficient de a monitorizare si inregistra tot ce se intampla in trafic, atat ce fac ceilalti participanti cat si cum decurge sesiunea dumneavoastra de sofat. Aceste camere auto duble inregistreaza la o rezolutie superioara, sunt usor de folosit si montat. Multe din modelele disponibile pe site au ecran tactil, modul gps si alte caracteristici ce fac aceste camere auto duale produse performante in domeniul supravegherii auto. iUni ofera produse de calitate pentru orice situatie ce necesita monitorizare.

              Principalul rol al acestor camere este acela de a acoperi cat mai mult din campul vizual in jur, prima fiind asezata in partea din fata, iar a doua avand libertate de pozitionare oriunde in autovehicul, cele doua camere fiind legate printr-un cablu destul de lung.

              In functie de cum considerati, diferite functii vin incorporate modelelor: cea de senzor G, senzor de miscare, cea de GPS, cea de playback (care permite vizualizarea inregistrarilor facute direct de pe camera), cea de camera web, cea de inregistrare a traseului facut (putandu-l viziona ulterior pe PC, prin Google Maps), cea de aparat de fotografiat si alte cateva despre informatiile legate de drumul parcurs si viteza avuta in acest timp.

              Calitatea imaginilor va fi una net superioara modelelor actuale de pe piata: unghiul foarte generos de 148 de grade, tehnologia WDR (pentru filmari excelente atat pe timp de zi cat si pe timp de noapte), rezolutia full HD de 1920x1080 pixeli si 30 fps - sunt doar cateva dintre caracteristicile ce situeaza acest tip de camere in categoria celor mai eficiente si profesionale camere auto duble, care impreuna dau o nota clar definitorie aparaturii.

              Design-ul este unul inovator, iar pentru modelele cu display LCD sau cu touchscreen, o adevarata placere de a fi folosite la capacitatea lor maxima!

              Daca doriti o supraveghere cat mai completa si corecta, acest tip de camera vi se potriveste ca o manusa – raportul pret calitate este cel mai bun de pe piata, iar rezultatele va vor intrece cu mult asteptarile!

  top