Sorteaza dupa

Activeaza filtre:
  Producator v
  Rezolutie video: v
  Rezolutie foto: v

  Urmareste comanda Urgent Cargus

  Camere auto Dod

  Exista 11 produse.

              Camerele auto DOD sunt echipamente de inregistrare video si audio de calitate. Acestea sunt capabile sa realizeze atat inregistrari HD cat si full HD in trafic si vin intr-o varietate mare de modele. Anumite modele de camere vdeo DOD contin si un modul GPS, ceea ce inseamna ca sunt capabile sa inregistreze traseul parcurs in trafic de o anumita masina (ideale pentru monitorizarea de flote auto).

              In acelasi timp, iUni este importator OFICIAL al marcii DOD in Romania, echipamentele beneficiand de garantie. 

              iUni este importator oficial DOD in Romania. Vezi aici lista importatorilor din intreaga lume.  

              Camerele auto apartinand acestei categorii se bucura de cea mai mare audienta, iar atunci cand vine vorba de calitate, detin cel mai bun loc. Facute pentru impatimitii gadgeturilor extrem de inteligente si pentru a rezista celor mai extreme conditii, modelele apartinand acestei categorii sunt diverse si bine echipate, cu functii care mai de care mai interesante.

              In primul rand, imaginile sunt de o claritate absoluta: rezolutie maxima full HD de 1920x1080 pixeli si 30fps, camera foto poate realiza poze de o calitate de pana la 12 MP, senzorul de gravitate tridimensional si cel de miscare contribuind si ei la o imagine cat mai stabila si clara.

              Modelele cu modul GPS incorporat va vor veni la indemana in cazul in care doriti un asistent de drum foarte bine informat, rapid si cu modul de lucru cat mai profesionist.

              Cu ajutorul functiilor inteligente de salvare automata a fisierelor in prezenta vreunui soc venit din exterior si a designului simpatic, modului usor de manevrare si utilizare, camerele auto DoD isi gasesc locul printre maniacii gadgeturilor noi aparute.

              In cazul in care doriti cele mai bune camere auto de pe piata de care sa beneficiati in timpul unui traseu lung, solicitant in care doriti sa va orientati cat mai rapid si sa filmati cat mai bine cu putinta, alegeti cu incredere aceasta camera auto, rezultatele pe care urmeaza sa le aveti depasindu-va cu siguranta vechile asteptari! Rezervati-va timp sa luati fiecare model la rand si sa alegeti unul care sa fie cat mai potrivit cu cerintele dumneavoastra – calitatea isi va spune cuvantul de la sine!

  top