Sorteaza dupa

Activeaza filtre:
  Producator v
  Dimensiune display: v

  Urmareste comanda Urgent Cargus

  Camere auto cu GPS

  Exista 13 produse.

             Camere auto cu GPS destinate atat inregistrarii evenimentelor din trafic cat si monitorizarii distantei parcurse; precum si viteza automobilului in timpul calatoriei. Puteti astfel sa vedeti atat ce traseu ati urmat si cu ce viteza v-ati deplasat cat si imaginile propriu zise din timpul calatoriei. Gama larga de camere auto cu GPS ofera o serie de produse foarte utile atat pentru calatorii lungi cat si pentru deplasari urbane. La iUni gasiti camere auto cu GPS performante la preturi accesibile.

              Asa cum spune si numele, aceasta categorie “se specializeaza” in camere ce cuprind si functia de GPS, foarte utila atunci cand doriti sa va orientati cu cea mai mare precizie si sa aveti la indemana toate informatiile legate de drumul facut. Aparatul inregistreaza traseul facut si viteza de deplasare, iar impreuna cu camera, constituie cel mai la indemana dispozitiv pe care il puteti dori la bordul autovehiculului dumneavoastra din toate punctele de vedere, aici incluzand si cel al supravegherii de calitate.  

              Pentru a va face experienta cat mai reusita cu putinta, cateva functii legate de inregistrarea audio-video insotesc diverse modele apartinand acestei categorii de camere: senzor de imagine, senzor de gravitatie tridimensional 3 Axis, salvarea automata in cazul detectiei de soc, senzor de iluminare (pentru a realiza cele mai bune filmari chiar si pe timp de noapte), tehnologia WDR, functie SOS, functie parola si multe altele.

              Camerele auto cu GPS vin in cat mai multe modele: gama variata pe care vi-o punem la dispozitie nu va va lasa prilej de indoiala – astfel ca se pot diferentia: cele cu doua camere, cele cu o camera, cele cu oglinda, DoD, iUni – toate cu GPS incorporate si toate reprezentand aparatura profesionala in adevaratul sens al cuvantului.

              In cazul in care doriti sa va stiti si autovehiculul asigurat din punct de vedere al supravegherii, dar si din cel al orientarii cat mai exacte pe oriunde veti circula cu masina, camerele auto cu GPS vor reprezenta principalul si cel mai de incredere partener al dumneavoastra!

  top