Sorteaza dupa

Activeaza filtre:

  Produse noi

  Urmareste comanda Urgent Cargus

  Camere ascunse

  Exista 116 produse.

             Camere ascunse in o gama variata de produse uzuale. Camerele ascunse sunt modaliatatea perfecta de realiza o inregistrare incognito. Nimeni nu va banui ca exista o camera ascunsa intr-un obiect precum un pix, o bricheta sau chiar si un detector de fum. Inregistrarile realizate cu camere spion ascunse sunt stocate si pot fi accesate mai tarziu folosind un calculator, camerele ascunse sunt dotate si cu microfon ce actioneaza pe o raza limitata in preajma camerei. In functie de tipul de camera ascunsa se pot realiza inregistrari video sau poze.

              Avantajele camerelor apartinand acestei categorii sunt acelea de a se plia excelent pe cerintele dumneavoasta – venind incorporate intr-o multime de obiecte, toate cat mai diverse, reusesc sa pacaleasca si cel mai ager si experimentat ochi. Venind sub forma de brelocuri, brichete, ochelari, stickuri USB si multe altele, aceste camere se bucura de un mare succes in randul categoriei careia apartin aproape doar pentru varietatea de forme.

              O alta caracteristica mai este si calitatea, inregistrarile avand rezolutie maxima HD si, in functie de ce veti alege dumneavoastra si ce considerati, nightvision, senzori de miscare si multe alte functii fie pentru a capta cat mai bine pe timp de noapte.

              Pentru o acoperire mai buna si mai eficienta, recomandam sa va mobilizati cu cel putin doua camere, cu unghiuri diferite fiecare si pozitionari cat mai bine gandite.

              Daca doriti cel mai profesionist si eficient echipament de pe piata, achizitionati aceste camere. Indiferent de scopul dumneavoastra (fie pentru a spiona partenerul de viata, fie pentru a supraveghea copiii acasa, fie pentru a afla daca cineva reprezinta un pericol pentru dumneavoastra sau va ameninta in mod direct integritatea, sau cu scopul de a prinde hoti si a va asigura dovezile necesare), aceste gadgeturi sunt destinate folosirilor indelungate si solicitante. Autonomia bateriilor si capacitatea de a inregistra mult timp, imbinata cu senzorul de miscare care nu va lasa aparatul sa functioneze aiurea in mod ineficient, asadar nu aveti de ce sa va indoiti. Nu ezitati in a lua toate masurile necesare intimitatii dumneavoastra sau a celor dragi!

  top