Bratari Fitness

Sorteaza dupa

Activeaza filtre:

  Urmareste comanda Urgent Cargus

  Bratari Fitness

  Exista 86 produse.

  Dispozitivele inteligente sunt din ce in ce mai populare in acest an, iar de la telefoane si ceasuri smart, s-a ajuns si la bratari smart, care au devenit la fel de comune precum tabletele. Exista diferite tipuri de astfel de dispozitive, ce variaza de la simple pedometre la adevarate calculatoare performante purtate la mana.

  Cunoscute si sub numele de bratari fitness, aceste gadgeturi au in componenta niste senzori ce monitorizeaza diferite aspecte, de la numarul de pasi efectuati, numarul caloriilor arse, calitatea somnului la viteza de deplasare. Bratarile smart iUni vin la pachet cu aplicatia numita „Wristband APP” ce trebuie instalata pe smartphone si se conecteaza prin Bluetooth.

  Un stil de viata sanatos

  Datorita faptului ca se inregistreaza, analizeaza si masoara fiecare pas facut de utilizator, bratarile smart incurajeaza stilul de viata sanatos. Cu un aspect modern si un display de 2 cm suficient de mare pentru citirea datelor, bratarile smart iUni au nevoie de doar 2 ore pentru a se incarca complet, in timp ce rezista 2 zile pana la 30 de zile (cele cu functii putine si fara display).

  Potrivit pentru alergare

  Avand un aspect discret, bratarile smart sunt similare ceasurilor, arata ora, insa propun mai multe functii, astfel ca dupa 60 de minute de inactivitate, utilizatorii sunt atentionati printr-o usoara vibrare, iar notificarea va fi oprita doar dupa cateva minute de miscare. De asemenea, acestea reprezinta dispozitivele ideale pentru miscare datorita faptului ca pot masura ritmul cardiac si caloriile consumate cu exactitate, fiind mai usoara alcatuirea unui plan de fitness corespunzator.

  Conectivitate

  Silueta din silicon este foarte confortabila si se potriveste oricarei tinute. In plus, bratarile smart iUni se conecteaza la smartphone prin intermediul Bluetooth-ului, fiind necesara versiunea minima 2.1 si disponibil pentru platformele Android si iOs.

  top