Filtreaza dupa

Activeaza filtre:
    Timp de incarcare: v
    Versiune Bluetooth: v

    Urmareste comanda Urgent Cargus

    Boxe portabile

    Exista 136 produse.

    Muzica face parte din viata fiecaruia dintre noi si o ascultam zilnic in masina la radio in drum spre serviciu, acasa, in restaurante, in centre comerciale si nu numai. Totusi, pentru a ne bucura de o experienta cat mai placuta atunci cand ascultam este important sa avem parte si de conditii ideale. Boxele portabile devin din ce in ce mai populare intrucat acestea sunt si de calitate, dar aduc si multa flexibilitate, astfel ca la iUni te asteapta o gama foarte variata din care sa alegi.

    Asculta muzica oriunde cu boxa portabila 

    Ai posibilitatea de a asculta muzica oriunde te duci atat timp cat ai telefonul la tine sau orice alt dispozitiv care poate reda muzica si care dispune de Bluetooth sau de iesire jack. Poti asculta muzica acasa, atunci cand iesi la un gratar cu prietenii, in vacanta si nu numai, iar nimic nu se compara cu niste boxe portabile de calitate.

    Boxa bluetooth sau wireless usor de conectat

    Bineinteles, aceste dispozitive sunt foarte usor de conectat, ceea ce este important in toate cazurile si poti spune adio tuturor cablurilor deranjante care pana acum iti dadeau batai de cap. Poti sa te bucuri de o experienta placuta ascultand muzica, fara sa mai fie nevoie de tot felul de adaptoare.

    Ai diferite caracteristici la boxe portabile 

    Daca vrei sa alegi o boxa portabila, in primul rand, ar trebui sa te uiti la putere, care variaza de la un model la altul, iar de cele mai multe ori vorbim de o capacitate de 3, 4W. Bineinteles, cu cat este mai mare puterea, cu atat volumul va fi mai puternic, iar aici totul tine de preferinte. Si distanta de transmisie conteaza, de regula fiind de 10 metri, ceea ce e mai mult decat suficient in majoritatea cazurilor. Melodiile redate, de obicei, sunt mp3 si mp4, astfel ca aduc suficienta flexibilitate.

    Autonomia acumulatorului mare 

    Si autonomia acumulatorului este importanta, iar cele mai multe boxe portabile pot reda muzica non stop pret de cateva ore de la un ciclu de incarcare la altul, iar in acest sens oricum sunt de ajuns doua, trei ore.

    Boxa portabila pentru telefon, ipad sau ipod

    Fie ca redai muzica prin Bluetooth de pe telefon, iPad sau iPod, anumite modele de boxe portabile mai aduc o solutie: slotul pentru diferite tipuri de carduri. Cu alte cuvinte, nici nu mai ai nevoie de un alt dispozitiv, ci trebuie doar sa incarci muzica favorita pe cardul respectiv, iar aceasta va fi redata la boxa ta portabila.

    Calitate superioara si preturi accesibile 

    Oricare ar fi produsul ales de la iUni te bucuri de faptul ca acestea sunt de o calitate superioara, motiv pentru care poti sa asculti muzica in cele mai bune conditii, iar boxele se vor prezenta in conditii optime de-a lungul timpului.

    Mini boxa usor de folosit

    In acelasi timp, boxele sunt foarte usor de folosit, pentru ca acestea se conecteaza imediat la orice device si pot reda piesele tale preferate chiar si de pe un stick sau de pe diferite tipuri de carduri.

    Comanda imediat de la iUni

    La iUni iti va fi foarte comod sa treci in revista toate produsele, iar acestea se afla la numai cateva click-uri distanta. Te informezi cu privire la fiecare varianta in parte, vezi care sunt caracteristicile si daca iti sunt indeplinite cerintele impuse.

    Plasezi comanda si economisesti timp 

    Pe aceasta cale ajungi sa faci economii considerabile de timp de fiecare data cand vrei sa comanzi de la iUni pentru ca aici pot fi de ajuns chiar si mai putin de 5 minute pentru a plasa o comanda. Produsele sunt livrate in cel mai scurt timp, asa ca te bucuri imediat de acestea, fiind foarte simplu si comod.

    top