Urmareste comanda Urgent Cargus

Baterii externe

Exista 19 produse.

Pentru ca telefoanele noastre inteligente ne ajuta in viata de zi cu zi in nenumarate situatii si au rolul de a ne face viata mult mai usoara, pentru ca le folosim toate functiile disponibile, uneori putem constata faptul ca avem nevoie de baterii externe pentru a incarca smartphone-urile si multe alte dispozitive. Astfel, exista nenumarate tipuri de baterii externe, insa cele mai grozave modele au fost adunate in cadrul magazinului online iUni unde oricine poate plasa o comanda in cel mai scurt timp.

Capacitate

Pentru a fi cat mai simplu sa se faca o alegere, in primul rand, trebuie sa se tina cont de capacitatea acumulatorului. Totul tine de propriile nevoi intrucat pentru incarcarea o singura data a telefonului, poate fi suficient un acumulator de circa 3.000 mAh, insa pentru ca procesul sa fie reluat de mai multe ori, sunt recomandate bateriile externe de minim 1.000 mAh. In schimb, este important sa se tina cont de compatibilitate intre baterie si dispozitivul care se doreste a fi incarcat, in sensul de a urmari amperajul si voltajul intrucat, in caz contrar, exista riscul de defectare a gadgeturilor.

Conexiune

In ziua de azi cele mai multe baterii dispun de un conector de tip USB sau micro USB, fiind foarte practice intrucat se potrivesc in nenumarate conditii. Totusi, exista si alte optiuni, motiv pentru care este important sa se tina cont de dispozitivele pe care dorim sa le incarcam inainte de a lua o decizie.

Cele mai mici preturi

La iUni sunt propuse cele mai mici preturi, dar si nenumarate oferte si promotii, care fac ca tarifele sa scada considerabil. In plus, produsele preferate se afla intotdeauna la doar cateva click-uri distanta, fiind foarte usor sa se plaseze o comanda, iar transportul este gratuit prin curier pentru produsele in valoare de minim 499 de lei.

top