Articole Sanatate & Wellness

Articole Sanatate & Wellness

Exista 52 produse.

Tehnologia iti vine in ajutor inclusiv atunci cand vrei sa ai grija de sanatatea ta. iUni propune mai multe articole de sanatate & wellness menite sa te protejeze si sa iti faca viata mai placuta. Nu lasa impedimentele sa iti obstructioneze activitatea si sa nu te poti implica in tot ceea ce iti doresti.

Masti de protectie

iUni te-a obisnuit cu calitatea produselor, iar aceasta este valabila inclusiv in cazul mastilor de protectie. Alege-le pentru a te proteja pe tine si pentru a-i feri si pe altii de pericole. Produsele respecta cele mai inalte standarde astfel ca aduc siguranta de care ai nevoie in ziua de azi, sunt comode si pot fi igienizate pentru a le folosi de mai multe ori.

Solutie igienizanta pentru maini

Solutia igenizanta pentru maini nu are cum sa lipseasca intrucat aceasta este cea care te ajuta sa ramai protejat atunci cand nu ai acces la apa si sapun. La serviciu, in concediu, intr-o calatorie, in mijloacele de transport in comun si nu numai, aceasta solutie nu are cum sa lipseasca din arsenalul unei persoane responsabile.

Termometru digital

Utilitatea unui termometru digital nu poate fi pusa la indoaiala intrucat acesta se foloseste cu usurinta si afiseaza cu precizie in numai o secunda temperatura. Se poate folosi nu doar pentru masurarea temperaturii corporale, ci si a diferitor suprafete sau obiecte, astfel ca il poti alege direct de la iUni unde te asteapta mai multe optiuni.

Sterilizator

Toate produsele pe care le folosim in afara locuintei trebuie sa fie sterilizate pentru a elimina orice risc, iar in acest sens un sterilizator este ideal. Acesta aduce mai mult confort, tine la distanta toate bacteriile si toata lumea este multumita pe deplin, astfel ca la iUni ai ocazia de a alege cea mai buna varianta pentru tine.

Preturi bune

La iUni ai gasit intotdeauna cele mai bune preturi, indiferent ca ai cumparat device-uri de ultima generatie sau articole pentru sanatate & welness, astfel ca ai ocazia de a avea grija de sanatatea ta fara sa depui cine stie ce efort din punct de vedere financiar.

Cumperi direct online

E mult mai comod din orice punct de vedere sa cumperi produsele tale preferate direct online pe care le gasesti la doar cateva click-uri distanta. Pe aceasta cale faci mari economii de timp si nici nu te expui pericolelor care pandesc in cadrul magazinelor fizice.

Alege calitatea garantata iUni

La iUni te-ai obisnuit cu calitatea produselor, iar aceasta nu lipseste nici in cazul articolelor pentru sanatate & wellness care au rolul de a-ti face viata mult mai sigura si mai placuta. Alege cele mai bune sterilizatoare, termometre digitale, masti de protectie si solutii igienizante.

top