Produse noi

  • Microfon iUni N9 Plus GPS, GSM, activare vocala si ascultare in timp real
Microfon iUni N9 Plus GPS, GSM, activare vocala si ascultare in timp real
Microfonul mini N9 Plus cu GPS este cel mai nou aparat de supraveghere...
Citește mai mult

» Toate produsele noi

Adaptoare wireless

Exista 1 produs.

Tocmai ti-ai cumparat un router wireless pentru a avea semnal mai bun la internet in locuinta, dar se pare ca acesta nu este eficient? Mai bine te orientezi catre adaptoare wireless intrucat acestea sunt mult mai bune si asigura semnal puternic in orice spatiu. iUni propune cateva optiuni in acest sens menite sa iti asigure cele mai bune conditii si astfel sa eviti problemele si bataile de cap aduse de o conexiune instabila la internet.

Fara situatii neplacute

Fie ca trebuie sa lucrezi de acasa, fie pur si simplu vrei sa te relaxezi si sa urmaresti serialul tau preferat, cu siguranta, ai nevoie de o conexiune stabila la internet si nimic nu se compara cu disconfortul cauzat de conexiunile intrerupte. Asadar, alege adaptoare wireless care te ajuta sa eviti toate aceste neplaceri si sa beneficiezi de o conexiune stabila. Internetul face parte din viata noastra, astfel ca putini isi pot concepe cum ar fi aceasta fara sa fim conectati mereu la tot ceea ce se intampla in jurul nostru.

Instalare rapida

Nu trebuie sa fii un as in ale tehnologiei pentru a putea instala adaptoare wireless. In numai cateva minute se pregateste conexiunea si ai parte de cele mai bune conditii atunci cand folosesti internetul. In alte conditii trebuie sa te complici cu instalarea mai multor routere care sa functioneze bine, fara ca semnalul lor sa interfereze. Evita orice neplacere si bucura-te de o conexiune stabila la internet in locuinta ta, la birou si nu numai.

Usor de folosit

Odata ce adaptoarele wireless sunt configurate nu mai este necesara nicio interventie asupra lor. Asadar, efortul este minim in raportul cu confortul adus de un asemenea adaptor care iti asigura o conexiune puternica la internet in orice mediu. De multe ori peretii grosi ai locuintelor fac ca semnalul sa fie bun doar in imediata apropiere a router-ului, ceea ce presupune ca anumite incaperi aflate la cativa pereti mai distanta sa nu fie incluse in raza de acoperire. Poti aduce internet in orice colt al locuintei tale, inclusiv prin peretii grosi, totul cu adaptoarele wireless pe care le gasesti la iUni.

Costuri minime, beneficii maxime

Asa cum te-ai obisnuit, la iUni ai parte de beneficii maxime cu costuri minime. Nu trebuie sa platesti o avere pentru adaptoare wireless de cea mai buna calitate in conditiile in care aici preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele si oricine poate sa profite.

Alege online

Oricum iti este foarte comod sa vezi toate produsele disponibile aici si sa le alegi pe cele care se pliaza cel mai bine nevoilor tale. Le gasesti la doar cateva click-uri distanta si ai ocazia de a face mari economii de timp la fiecare comanda pe care o plasezi.

top