Produse noi

  • Microfon iUni N9 Plus GPS, GSM, activare vocala si ascultare in timp real
Microfon iUni N9 Plus GPS, GSM, activare vocala si ascultare in timp real
Microfonul mini N9 Plus cu GPS este cel mai nou aparat de supraveghere...
Citește mai mult

» Toate produsele noi

Adaptoare telefoane mobile

Exista 12 produse.

Cu totii avem acces astazi la un smartphone, fiind unul dintre putinele dispozitive fara de care nu putem trai intrucat acestea au scopul de a usura diferite activitati si ne a tine mereu conectati cu cei din jur. Bineinteles, toata lumeea isi doreste sa aiba acces la cele mai noi modele, care vin anual cu fel si fel de functii inovative, insa tot cele obisnuite sunt baza. Asadar, iUni iti propune o gama foarte variata de dispoztiive din care sa alegi, dar si o serie de adaptoare pentru telefoane mobile, asa ca vei avea de unde sa alegi.

Adaptor HDMI

Poate iti doresti ca telefonul sa poata fi proiectat pe televizor, iar acum nu a fost niciodata mai simplu, motiv pentru care la iUni stii ca esti pe maini bune. Aici poti alege un adaptor HDMI care este dedicat pentru anumite modele de telefoane si care iti usureaza activitatea. Poate vrei sa redai filme, muzica, imagini, videoclipuri de pe Youtube si nu numai direct de pe telefon, asa ca nu vei avea probleme din acest punct de vedere.

Transfera usor orice fisier cu adaptor de telefon

Totodata, pentru ca traim in era tehnologiei, probabil ca oricine detine fel si fel de fisiere si documente pe care si-ar dori sa le poata transfera cu usurinta intre device-uri, asa ca la iUni totul este posibil. Alege un adaptor special prin care poti conecta laptopul, tableta sau telefonul intre ele pentru ca transferul fisierelor sa fie foarte simplu si comod.

Card reader - Cititor de carduri 

Totodata, aici gasesti si diverse tipuri de card reader, produse care, din nou, se dovedesc a fi foarte utile pentru ca acestea aduc posibilitatea transferului simplu de date. Aceste device-uri permit folosirea mai multor tipuri de carduri de memorie, astfel incat toti utilizatorii sa aiba parte de flexibilitatea necesara.

Diferite modele la adaptoare pentru telefon 

Se gasesc mai multe tipuri de adaptoare pentru telefonul tau, asa ca stii ca la iUni ai nimerit in locul adecvat pentru ca este imposibil sa nu dai peste produsele tale preferate si cele de care ai nevoie, iar toate au menirea de a-ti face viata mult mai comoda.

Adaptor pentru telefoane de cea mai buna calitate 

De asemenea, oricare ar fi varianta pe care o alegi stii ca ai luat o decizie inspirata pentru ca la iUni produsele sunt de cea mai buna calitate, asa ca te vei putea baza pe acestea mult si bine, fara nicio problema.

Preturile sunt accesible la iUni

In acelasi timp, pentru ca fiecare persoana se intereseaza de preturi inainte de a cumpara orice produs, e bine de stiut ca aici tarifele sunt accesibile pentru toate buzunarele, motiv pentru care nimeni nu va fi nevoit sa aloce bugete generoase pentru a putea achizitiona produsele pe care si le doreste.

Cumpara online adaptor sau mini adaptor 

Totodata, iUni e un magazin online bine pus la punct, care ofera utilizatorilor o experienta placuta, fiind foarte simplu sa te folosesti de criteriile de selectie a produselor pentru a ajunge la cele de care ai nevoie. Niciodata nu a fost atat de simplu sa cumperi ceea ce iti doresti, fara sa mai fii nevoit sa apelezi la magazinele obisnuite unde nu ai niciodata garantia ca gasesti ceea ce cauti.

Plasezi comanda si economisesti timp

De asemenea, aceasta este o modalitate numai buna prin care poti face economii considerabile de timp avand in vedere faptul ca produsele pe care le cauti se afla la numai cateva click-uri distanta. Cu alte cuvinte, sunt de ajuns chiar si mai putin de 5 minute pentru a vedea care sunt toate adaptoarele disponibile pe site si sa plasezi o comanda: simplu si rapid.

top