Sorteaza dupa

Activeaza filtre:

  Urmareste comanda Urgent Cargus

  Accesorii sisteme supraveghere

  Exista 10 produse.

              Accesorii CCTV pentru sisteme de supraveghere. Gasesti aici conectori, cabluri, microfoane, hard diskuri, si alimentatoare. Orice sistem de supraveghere are nevoie in afara de camere si DVR-uri si de diferite accesorii CCTV, accesorii specifice care au si ele partea lor in asigurarea unei monitorizari complete si fara evenimente neplacute. iUni.ro iti pune la dispozitie diverse accesorii CCTV pentru sistemul tau de supraveghere si nu numai.

              Aceasta categorie va va ajuta sa va puneti la punct cu orice alte accesorii care v-ar mai trebui pentru a avea cel mai performant echipament. Aceasta categorie furnizeaza conectori pentru cabluri cu mufa, de alimentare, video baluns pentru cablul UTP sau FTP (distante mai mici de 600 de metri), conectori de alimentare cu surub sau cabluri, alimentatoare, cabluri coaxiale, microfon CCTV si hard disk-uri de diferite capacitati.

              Poate veti avea nevoie sa prelungiti cablul de alimentare pentru unul din sistemele dumneavoastra – special pentru acest scop avem conectori de alimentare cu surub si conectori alimentare cu cabluri. Sau poate aveti nevoie sa alimentati camerele pe distante mici, de 30 de metri  - pentru asta, avem in stoc alimentatoare de 12 V si 4, 5, 10, 20 Ah. Pentru prelungirea cablului dintre camere si DVR, va punem la dispozitie cablu coaxial, cu o distanta maxima de 200 de metri. Nevoile dumneavoastra sunt cele ce ne intereseaza in primul rand, de aceea ne preocupa tot ce are legatura cu accesoriile pentru sistemele de supraveghere.

              In ceea ce priveste memoria, si aici va furnizam tot ce aveti nevoie: gama noastra cuprinde hard disk-uri de 500 GB, 1 TB sau 2 TB, compatibile cu toate DVR-urile din gama iUni special pentru dumneavoastra!

              Indiferent de ce veti avea nevoie, cu ajutorul acestei categorii va asiguram ca veti avea la dispozitie piese pentru orice asamblare ati dori-o. Oricat de grea ar parea la inceput, va veti convinge in final ca treaba cea mai dificila nu putea consta decat in furnizarea componentelor – partea unde noi venim si va ajutam!

  top