Produse noi

Venim in ajutorul clientilor cu un abonament de voce si date ce se potriveste nevoilor utilizatorilor de ceasuri GPS sau GPS tracker pentru autoturism cat si animale de companie.
Am negociat pentru tine un abonament ce ofera tot ce ai nevoie pentru utilizarea produselor nostre cu GPS tracker.
In acest fel scapi de grija lunara a incarcarii unei cartele la un pret mult mai mic decat minimul incarcarii lunare si decat orice abonament disponibil persoanelor fizice in oferta companiilor de telefonie.
Abonamentul iUni Kid Online este garantat mai mic si poti opta pentru un abonament de doar 6 luni.
Odata cu achizitionarea acestui serviciu, produsul cu GPS tracker incorporat, cumparat de la iUni, il vei primi configurat. Vei scapa in acest fel de grija setarilor.
Dupa configurare produsul va fi din nou sigilat si vei primi un produs absolut nou setat special pentru tine.
Mai jos poti vedea beneficiile abonamentului "iUni Kid Online" in comparatie cu o cartela prepaid.
Oferta
Abonament iUni Kid Online
Cartela Prepaid
Cost lunar
15 lei
30 lei
Cost total 6 luni
110 lei
180 lei
Cost total 12 luni
200 lei
360 lei
Minute in Vodafone
Nelimitat
In functie de cartela
Minute/SMS nationale
225 unitati
In functie de cartela
Reincarcare lunara
Nu
Da
Ceas/Produs preconfigurat
Da
Nu

Abonamente GPS tracker

Exista 1 produs.

 • Termometru
  Cadou
  -50,00 lei

  Abonament anual pentru acces la aplicatie de monitorizare GPS in timp real, harta si trafic GPRS in Romania si pe toate continentele.

  299,00 lei 249,00 lei
  Adaugă în coş

GPS trackerul este un dispozitiv util pentru un numar urias de contexte, dar pentru ca acestea sa poata fi utilizate la capacitate maxima, va fi nevoie ca in interiorul lor sa existe o cartela SIM. O astfel de cartela trebuie sa aiba si date mobile care sa permita utilizarea GPS-ului, iar noi, la iUni venim in ajutorul tau cu abonamente gps tracker, structurate pe mai multe pachete astfel incat sa le poti identifica usor pe cele de care ai nevoie. Astfel, poti gasi cel mai bun abonament pentru GPS tracker la preturi foarte avantajoase si care sa se incadreze in bugetul tau.

Alege cele mai bune abonamente de urmarire prin GPS

Alege cele mai bune abonamente de urmarire prin GPS si vei putea utiliza GPS trackerul extrem de usor, oriunde ai fi. Poti opta pentru abonamente pentru GPS pe o luna, pentru o jumatate de an sau chiar pe un an si toate optiunile vor fi foarte avantajoase. Toate abonamentele iUni pot sa fie configurate in functie de preferintele utilizatorilor astfel incat la tine sa ajunga cea mai buna varianta posibila.

Avantaje la abonamentele GPS tracker

Cel mai mare avantaj oferit de abonamente GPS tracker este faptul ca poti sa vezi toate optiunile disponibile online astfel incat sa intelegi care este cel mai potrivit pachet pentru tine chiar inainte de a comanda, fara sa mai pierzi timpul la telefon. Astfel, in loc sa mergi pana la magazin pentru a afla toate conditiile in care poti face un abonament pentru GPS tracker, este suficient sa citesti informatiile de pe site-ul nostru. Te poti documenta si vei gasi rapid toate informatiile de care ai nevoie pentru a selecta mai usor pachetul dorit.

Abonamente GPS tracker de calitate foarte buna

In momentul in care apelezi la magazinul nostru online si cauti abonamente pentru GPS de la iUni te vei bucura de un raport intre pret si calitate foarte bun. Pretul este unul ideal pentru ca toate abonamentele pe care le oferim sunt atent analizate si sunt bine configurate astfel incat sa poata raspunde solicitarilor unui numar foarte mare de lcienti. Tarifele sunt de asemenea accesibile indiferent de bugetul tau. Nu trebuie sa faci eforturi financiare mari pentru a avea un abonament care sa te ajute sa folosesti corespunzator GPS trackerul. In plus, la noi pe site poti gasi mereu promotii pentru astfel de abonamente de GPS tracker astfel incat costurile sa fie si mai mici.

Abonamente GPS tracker in cele mai bune conditii

La iUni poti gasi cele mai bune conditii pentru abonamentele la GPS tracker deoarece toate produsele si serviciile noastre sunt premium. Chiar si in momentul in care este vorba despre abonamente pentru GPS tracker, acestea sunt configurate special tinand cont de nevoile tuturor utilizatorilor, astfel incat fiecare client care alege sa aiba incredere in noi sa fie multumit. De asemenea, toate aceste abonamente se potrivesc si ceasurilor inteligente pentru ca sunt genul acesta de produse care permit utilizarea cartelelor SIM.

Astfel, vei avea acces la functii foarte utile si vei putea sa iti folosesti ceasul smart indiferent de locul in care te afli, la capacitate maxima. Poti plati in mai multe moduri – cu cardul, ptrin transfer sau chiar in rate, ceea ce inseamna ca nu ai niciun motiv de ingrijorare cu privire la achitarea abonamentului si nu trebuie sa te deplasezi nicaieri pentru a plati.

top